intergas nefit
atag remeha vaillant
awb daalderop honeywela

 

 

 

 Lid van ESNW        Lid van Uneto-VNI

 

esnw 01       
uneto-vni

  

 

CV-ketel Barsingerhorn

Ik woon in Barsingerhorn en wil een nieuwe cv-ketel, hoe gaat dit in zijn werk?

 
Welke ketel geschikt is voor uw woning hangt af van uw wensen en woonsituatie. U kunt zich hierbij vrijblijvend laten adviseren door een specialist. KTI Schagen B.V. is niet gebonden aan bepaalde fabrikanten en kan daarom samen met u kiezen uit alle gangbare merken en systemen, zoals bijvoorbeeld; AWB, Atag, Bosch, Daalderop, Intergas, Nefit, Remeha en Valliant.
 

Nadat u contact met ons hebt opgenomen zullen wij op korte termijn een afspraak met u maken. Onze adviseur zal u voorzien van een vrijblijvende prijsopgave. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave kunt u een afspraak maken voor het installeren van de ketel. Wij installeren alle merken cv-ketels binnen enkele dagen.
 

 
Met een nieuwe HR ketel bespaart u al snel enkele honderden euro’s per jaar. Hoe eerder uw nieuwe ketel is geïnstalleerd hoe eerder u gaat besparen! 
 

Wat houdt een opname precies in?

Onze adviseur bekijkt uw installatie en overlegd uw persoonlijke wensen om uw situatie in kaart te brengen. Daarna stelt hij bij u thuis een vrijblijvende prijsopgave op. De duur van de opname is afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen. Voor een opname worden geen kosten berekend. Gemiddeld duurt een bezoek een half uur.

Wat is er allemaal bij de kosten van de cv-ketel inbegrepen?

 

 

Het aankoopbedrag van een cv-ketel is o.a. inclusief;
 

 

-          2 jaar volledige garantie en service 

           (in samenwerking met ESNW Den Helder).         

-          Expansievat

-          Overstortventiel

-          Gaskraan

-          Inlaatcombinatie

-          Sifon met spoelbeker

-          Vulkraan cv

-          Wasmachinekraan

-          Vulslang

-          Afvoeren oude ketel en materialen

-          Er worden uitsluitend 1e kwaliteit materialen toegepast

-          De cv-installatie wordt door ons gevuld, ontlucht en volledig in bedrijf gesteld

 

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om tegen geringe kosten de garantie tot 15 jaar te verlengen. Door onze samenwerking met Energie Service Noord West zijn wij in staat 365 dagen per jaar spoedeisende storingen binnen twee uur na uw melding door een specialist te laten verhelpen. Bij storingen kunt u dag en nacht bellen en als u dit voor 21:00 doet komt er dezelfde avond nog een monteur.

Help, ik zit in de kou! "Binnen 24 uur een nieuwe ketel!"

Uw cv-ketel heeft u in de steek gelaten. Reparatie is erg duur of niet meer mogelijk. U heeft dus zo snel mogelijk een nieuwe cv-ketel nodig. Wij vervangen alle merken ketels gagarandeerd binnen 24 uur.

Verzorgingsgebied KTI Schagen B.V.

Noord-Holland is ons verzorgingsgebied. Om precies te zijn alle plaatsen boven het Noordzeekanaal behalve Texel. Met vestigingen in Alkmaar, Den Helder, Zwaag en West-Knollendam bent u bij Energie Service Noord West, na de installatie van uw nieuwe ketel, gegarandeerd van snelle service.

Erkenningen

KTI Schagen B.V. is een landelijk erkend gastechnisch en cv-technisch installatiebedrijf en is aangesloten bij UNETO-VNI. Door de voorwaarden van UNETO-VNI bent u onder andere verzekerd van garantie op het werk en de installaties. Voor meer informatie zie: Uneto-VNI