intergas nefit
atag remeha vaillant
awb daalderop honeywela

 

 

 

 Lid van ESNW        Lid van Uneto-VNI

 

esnw 01       
uneto-vni

  

 

 

Ventilatie

Ventilatie is belangrijk. De luchtkwaliteit in huis heeft immers grote invloed op de gezondheid. Huizen zijn vandaag de dag steeds beter geïsoleerd, waardoor een goede ventilatie onmisbaar is voor een gezond binnenklimaat. KTI kan u bijstaan om uw woning optimaal te ventileren. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om een aangenaam en gezond woonklimaat te creëren.

Omdat de markt voor ventilatie continu in beweging is, werken we met diverse fabrikanten samen. Op deze manier zijn we altijd in staat om betrouwbare en innovatieve oplossingen te leveren die voldoen aan uw persoonlijke behoefte.

 

Mechanische ventilatie

 

Mechanische ventilatie voert vuile en vochtige lucht in huis af. Dat gebeurt via de afzuigventielen in de badkamer, douche en de keuken. De frisse lucht van buiten komt uw woning binnen via ventilatieroosters of een open raam. Zonder goede ventilatie hebben vocht, stof en schimmels vrij spel en dat kan leiden tot een ongezonde lucht in de woning. Daarnaast verminderd goede ventilatie de luchtvochtigheid in uw woning waardoor uw verwarmingssysteem minder energie nodig heeft om dezelfde temperatuur te behalen.

 

Het mechanische ventilatiesysteem behoort altijd op laagstand te staan en dus niet uitgeschakeld te worden. Nieuwe mechanische ventilatie-units met gelijkstroommotor maken minder geluid en zijn energiezuiniger dan oudere wisselstroom ventilatie-units. Op laagstand gebruikt een gelijkstroommotor slechts 7 Watt (ca. 4 cent per dag / € 15,- / jaar, hier tegenover staat een lager gasverbruik.

Mechanische ventilatie box vervangen

Na circa 15 jaar adviseren wij de mechanische ventilatie box te vervangen. Wij bieden hiervoor het volgende pakket aan:

 

- woonhuisventilatie unit Stork Comfofan S RP

- een draadloze schakelaar in de badkamer

- 3 nieuwe ventilatieventielen

- het gehele systeem zal opnieuw ingeregeld worden.

Mechanische ventilatie reinigen

Mechanische ventilatie moet regelmatig gereinigd worden om capaciteitsverlies te voorkomen. KTI Schagen B.V. zorgt voor grondige, professionele reiniging en onderhoud.

 

Een vervuild ventilatiesysteem;

 

- kan schadelijk zijn voor uw gezondheid

- maakt meer geluid

- zal eerder aan vervanging toe zijn

 

Het schoonhouden van de afzuigventielen alleen is niet voldoende. De monteur zorgt voor een grondige, professionele reiniging van de ventilatiekanalen. Daarnaast onderhoudt hij de motor en reinigt of zo nodig vervangt de afzuigventielen en controleert de instelling. Zo weet u zeker dat uw ventilatiesysteem optimaal functioneert.

 

Klik op het onderstaande filmpje voor een demonstratie van het reinigen van de ventilatiekanalen:

 

 

Verzorgingsgebied

 

Noord-Holland is ons verzorgingsgebied. Om precies te zijn alle plaatsen boven het Noordzeekanaal behalve Texel.
 

Hier vallen o.a. de volgende plaatsen onder;

 

Alkmaar, Andijk, Anna Paulowna, Assendelft, Barsingerhorn, Beemster, Bergen, Beverwijk, Breezand, Broek op Langedijk, Burgerbrug, Burgervlotbrug, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Den Oever, Dirkshorn, Groenveld, Groet, Groote Keeten, Egmond aan Zee, Enkhuizen, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoogkarspel, Hoorn, IJmuiden, Julianadorp, Kalverdijk, Kolhorn, Koog aan de Zaan, Krommenie, Lutjewinkel, Medemblik, Middenbeemster, Middenmeer, Nibbixwoud, Nieuwe Niedorp, Noord Scharwoude, Oudkarspel, Opmeer, Oudorp, Oudesluis, Petten, Purmerend, Schagen, Schagerbrug, Schoorl, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Pancras, Slootdorp, Spanbroek, Tuitjenhorn, 't Veld, 't Zand, Valkkoog, Volendam, Waarland, Warmenhuizen, Wervershoof, West Knollendam, West Zaan, Wieringerwaard, Wieringerwerf, Winkel, Wognum, Wormer, Wormerveer, Zaandijk, Zaanstad, Zaandam, Zuid Scharwoude.

 

 

 

                             

 

 

 

 

Sanitair

KTI Schagen B.V. biedt, als allround installateur, deskundige hulp bij het samenstellen en inrichten van al uw sanitair en loodgieterwerk. Of het nu gaat om een toilet, een douche, het vervangen of plaatsen van een (buiten)kraan, zonnepanelen, boilers, installatiewerk of de bouw van een complete badkamer, KTI adviseert u graag en plaatst het sanitair vakkundig. Hierbij leveren en monteren we allerlei soorten sanitair en verzorgen we, desgewenst, ook de volledige bouwkundige werkzaamheden, inclusief het tegelwerk.

KTI Schagen B.V. werkt met diverse showrooms samen, zodat u kunt kiezen uit tal van keuzemogelijkheden die aansluiten op uw smaak en budget. Om een indruk te krijgen kunt u hier één van onze showrooms bezoeken.

 

Verwarming

KTI Schagen B.V. heeft een ruime ervaring op het gebied van verwarming. Of het nu gaat om cv-ketels, complete cv-installaties of vloerverwarming, KTI denkt graag met u mee over de juiste oplossing die voldoet aan uw persoonlijke behoeften en welke het beste bij uw situatie past.

Doordat wij leverancieronafhankelijk te werk gaan, levert KTI verschillende geavanceerde systemen, waardoor u een keuze kunt maken uit een grote collectie CV-ketels, (design) radiatoren en convectoren, voorzien van een fraaie vormgeving.

 

U kunt desgewenst bij ons een cv-ketel ook leasen/huren. 


Als huisinstallateur van Energie Service Noord West bieden wij bovendien service en onderhoudswerkzaamheden oplopend tot 15 jaar volledige garantie op een nieuwe cv-ketel. Voor meer informatie zie:  CV-ketels .