intergas nefit
atag remeha vaillant
awb daalderop honeywela

 

 

 

 Lid van ESNW        Lid van Uneto-VNI

 

esnw 01       
uneto-vni

  

 

 

Ventilatie

KTI Schagen B.V. is gespecialiseerd in het verrichten van de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van mechanische ventilatiesystemen in opdracht van onder andere woningbouwverenigingen, gemeenten, vastgoedbeheerders en bedrijven.

KTI Schagen B.V. is een onafhankelijk installateur die u bijstaat in het adviseren, installeren en renoveren van complete, uitgebalanceerde ventilatie- en warmteterugwinsystemen.

 

Sanitair

 

KTI Schagen B.V. staat u bij in het ontwerpen en aanleggen van allerhande sanitaire voorzieningen bij woningen, bedrijven en utiliteitsgebouwen. Zo realiseren wij onder andere maatwerkoplossingen die bijdragen aan een beter rendement. U kunt KTI inschakelen voor alle werkzaamheden op het gebied van sanitaire installaties, riolering en loodgieterwerkzaamheden.

KTI Schagen B.V. is een veelzijdige dienstverlener die u bijstaat met advies, ontwerp, uitvoering, implementatie en onderhoud, voor zowel grote als kleine projecten.

 

Verwarming

KTI Schagen B.V. levert voor zowel de kleine als grote zakelijke markt cv-installaties op maat en aangepast aan de behoefte van het bedrijf of pand. Wij adviseren onze opdrachtgevers over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van verwarmen waarbij de hoogste comfort behaald en de meeste energie bespaard wordt.

KTI Schagen B.V. denkt al in een vroeg stadium mee over het ontwerp en de constructie van verwarmingsinstallaties voor een optimaal systeem, waarbij niet alleen veiligheid- en milieueisen belangrijk zijn, maar ook werk- en wooncomfort en individuele behoeften.