intergas nefit
atag remeha vaillant
awb daalderop honeywela

 

 

 

 Lid van ESNW        Lid van Uneto-VNI

 

esnw 01       
uneto-vni

  

 

Klantreacties
U kunt hier een reactie achterlaten.

Plaats reactie

Titel:
Naam:
E-mail:
Inhoud:
Afbeelding verificatie: VeiligheidscodeVernieuw veiligheidscode
   
 

Staal: Van gaskachel naar CV

Op aanraden van een vriend KTI benaderd om een CV installatie te installeren. Ik had het verzoek gedaan om het zo snel mogelijk te regelen. Ze hebben zich daar hard voor gemaakt en mij supersnel geholpen. 

 

Professioneel en betrouwbaar. Scherpe prijzen. Denken goed mee in oplossingen. 

Het ziet er allemaal fantastisch uit. Zeer blij mee. Alle rommel was weer netjes opgeruimd. 

Kortom ik zou KTI zeer zeker aanbevelen. 

Bedankt mannen!

vrijdag 18 december 2015

Allard jansen: Perfect en netjes gewerkt

Goedemiddag,

 

Ik heb een mechanische ventilatie unit gekocht met draadloze bediening en hij doet het perfect. Ik ben zeer tevreden met het werk wat ze verricht hebben, goed en netjes gewerkt. Zou iedereen dit bedrijf aanbevelen 0.0 commentaar. 

 

Ga zo door mensen top groetjes Allard Jansen.

maandag 05 oktober 2015

Dhr. Borst: Nieuwe radiatoren

Goedemorgen mevrouw Koks,

 

Ik wil u graag even complimenteren met uw monteurs en de manier waarop zij gewerkt hebben. Ze zijn betrokken, de radiatoren zijn keurig geplaatst en aan ons nieuwe stucwerk is niets te zien ondanks de grote gereedschappen waarmee zij moesten werken aan bestaand leidingwerk.

 

donderdag 20 november 2014

P. van der Kuijl: Fam. van der Kuijl

Perfecte service, scherpe prijs. Vriendelijke mensen, zowel de dame op kantoor als de monteur bij ons thuis. De nieuwe ketel is vakkundig geïnstalleerd.

Van harte aan te bevelen!

dinsdag 07 oktober 2014

Mariska Blok: Informatie renovatie vloerverwarming

Contact met KTI gehad nav een andere installateur die aanraadde mijn vloerverwaming te renoveren. Na mail, foto's en telefonisch contact raadde KTI mij aan hiermee te wachten. Zeer deskundig en duidelijk uitgelegd waarom dit geen probleem was. Vriendelijk en geduldig te woord gestaan, keurig advies. Dit scheelt mij nu enkele 100-den euro's.

 

Ik zou zeker dit bedrijf inschakelen wanneer ik ze echt nodig heb!

maandag 22 september 2014

Fam. Gischler: Hartstikke blij

In november hebben wij een nieuwe cv-installatie aan laten leggen door KTI Schagen B.V. Het was echt onwijs hoe hard de jongens hebben gewerkt! Wij zijn er hartstikke blij mee en het is geweldig hoe snel en goed het is gedaan. Ik zou KTI absoluut aanraden bij de aanleg van een nieuwe cv-installatie. Bedankt.

woensdag 14 november 2012

G. Tesselaar: Nieuwe cv-ketel

Goedemorgen heren Koks,

 

Onze ketel was nog prima, dus in eerste instantie hadden we niet zo'n haast om mee te doen aan het VVE project, maar omdat de oude ketel een enorm lawaaiding was hoopten we op een stillere.

 

Nou, die truc is dus gelukt: fluisterstil!!! Wat een vooruitgang. Daar hebben we zelfs de ietsje minder warme douche voor over.

 

Compliment voor de keurige manier van werken, stipt op tijd en rekening houdend met onze agenda, vriendelijk en super netjes. Zelfs de druppels uit de oude ketel dweilde hij keurig op, klasse, hoor.

 

Met vriendelijke groet,

Gerda (Lasschuijt)Tesselaar

 

maandag 05 november 2012

Willem van Erp: Hr .

Naar aanleiding van onze goede ervaring van de vorige keer KTI weer geconsulteerd voor diverse watertechnische klusjes tijdens onze verhuizing van de Kogerlaan naar de Handelsstraat te Schagen.  Vlot, Vriendelijk en correct, wat wil je nog meer.

Groet, Willem van Erp

donderdag 28 juni 2012

hans en annelies: nieuwe cv ketel

Wij willen kti bedanken voor de snelle levering en plaatsing van onze ketel.Na een offerte te hebben aangevraagd via de telefoon, kregen we die over de mail, duidelijk en overzichtelijk met voldoende informatie om een goede keuze te maken voor de duidelijkheid werden er drie ketels geselekteerd voor ons, want de keuze is enorm.

 

Na donderdags de ketel besteld te hebben kwam een monteur hem dinsdag plaatsen. Het plaatsen door de monteur is heel netjes uitgevoerd,ik kan KTI iedereen aanraden. 

woensdag 11 april 2012

Niels en Leonie: Fantastisch werk!

Onze ketel was aan vervanging toe na 17 jaar en daarom enkele offertes opgevraagd bij diverse bedrijven in de buurt waaronder KTI Schagen. Nadat Jos Koks langs was geweest op een zaterdag ochtend was direct het "gevoel" goed. Hij keek verder dan eigenlijk noodzakelijk was, gaf tips hoe je meer kan bezuinigen en met een overzichtelijke offerte en documentatie hadden wij snel de keuze gemaakt wie een nieuwe ketel mocht plaatsen, KTI!

 

Direct een afspraak gemaakt en de vrijdag erop al de installatie! De monteur heeft dit zo ontzettend netjes gedaan, zo professioneel en uiterst precies! alles wordt schoon achter gelaten en binnen een week hangt er een gloednieuwe ketel in huis met een zeer scherpe prijs!

Wij willen een ieder super bedanken van KTI want wij zijn er bijzonder blij mee!

GA ZO DOOR!

maandag 27 februari 2012

Martijn en Nicole: Top Werk

Wij willen KTI gigantisch bedanken voor het verbouwen van onze badkamer! Het is echt boven verwachting mooi geworden, en dan waren onze verwachtingen al hoog!

Snelle en goede service, scherpe prijs en een perfecte afwerking.

Geweldig!

dinsdag 10 mei 2011

Bas en Mireille: Tip voor iedereen!

Vraag je ons wie snel, vakkundig en netjes werkt, dan verwijzen wij je door naar KTI! Er waren snel duidelijke afspraken te maken en de offerte ontvingen we meteen. Deze was zonder kleine lettertjes en poespas én scherp van prijs. Nadat we ervoor gingen stond de monteur vlot op de stoep en plaatste vakkundig, snel en netjes de CV-installatie.

donderdag 10 februari 2011

Flip en Roos: compliment

17 December 2010 is tot onze volle tevredenheid een nieuwe c.v. ketel geplaatst. Heel netjes en snel gewerkt door de monteur, compliment hoor. We ziitten er weer lekker warm bij en bevelen KTI zeker bij anderen aan.

woensdag 09 februari 2011

A. Muhren: Prima werk!

De werkzaamheden (betreffende het cv- en ventilatiesysteem) zijn door uw installateur Mitchel tot volle tevredenheid uitgevoerd en, ook niet onbelangrijk, tegen een scherpe prijs. Warm aanbevolen!

vrijdag 07 januari 2011

Marjoke en Willem: goed gedaan!

Prettige communicatie, goeie voorlichting en deskundig oplossingsgericht meedenken, zowel over de mogelijkheden binnen ons huis als over de financieel meest gunstige keuzes, gaven ons vertrouwen.

 

Een offerte via de mail met daaraan toegevoegd fotootjes van de plaatsen waar iets gaat gebeuren gecombineerd met tekst en berekeningen gaven ons de mogelijkheid om latere vragen die bij ons op kwamen zelf te beantwoorden.

 

Mitchel heeft een dag nodig gehad om alle werkzaamheden te verrichten die we afgesproken hadden. We hebben hier nauwelijks overlast van gehad. Hij deed dit op een prettige rustige, hardwerkende en vakkundige manier.

 

Verrassend en klantvriendelijk om na een week telefonisch benaderd te worden over de vraag of de verwarming naar tevredenheid functioneert. Kortom goed gedaan. Wij zijn een tevreden klant!

zaterdag 13 november 2010

M. Elzinga: Een tevreden klant

   

Al 7 jaar woon ik in een huis in de gezellige Spoorbuurt in Alkmaar. En al 7 jaar breng ik de winter door met 2 gaskachels. Niets mis mee, maar die behaaglijke warmte mis je toch wel. Dit jaar eindelijk de knoop doorgehakt om over te gaan op centrale verwarming. Maar hoe ga je over tot een keuze voor een bedrijf als het gaat om het aanleggen van een hele CV-installatie in je huis?

 

Al googelend kwam ik uit op een aantal bedrijven - waaronder KTI uit Schagen - die als installatiebedrijf aangesloten zijn bij Energie Service Noord West. Vervolgens heb ik meerdere offertes opgevraagd: die van KTI stak er met kop en schouders bovenuit. De offerte had ik binnen een dag in huis met een duidelijke uitleg, foto's van de vertrekken met daarin getekend waar alles zou worden aangelegd. En heel belangrijk: ze boden een hele scherpe prijs ten opzichte van de concurrenten!

 

Half oktober 2010 is in totaal vier dagen tijd de hele installatie aangelegd (en een nieuwe WC pot met reservoir geplaatst, die was ook nodig aan vervanging toe). Er is keurig netjes en professioneel gewerkt, er werd meegedacht, er bleken een paar posten teveel opgevoerd in de offerte en die zijn keurig netjes verrekend. De rekening viel daardoor nog lager uit dan ik had gedacht.

 

Ik zit er warmpjes bij deze winter en kan dit bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen!

 

M. Elzinga, Alkmaar

woensdag 20 oktober 2010

 

Toon Num